15:00 uur 06-05-2024

Aera Technology biedt ondernemingen generatieve AI en legt de lat hoger voor besluitautomatisering

Conversatie-ervaring levert realtime inzichten en contextbewuste aanbevelingen om de besluitvorming en waarde te versnellen

ORLANDO, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Gartner Supply Chain Symposium/Xpo™ — Aera Technology, het Decision Intelligence-bedrijf, kondigde vandaag op de Gartner® Supply Chain Symposium/Xpo™ 2024 de release aan van generatieve AI voor zijn Aera Decision Cloud™-platform. Met de nieuwe GenAI kunnen wereldwijde ondernemingen met behulp van AI geautomatiseerde beslissingen nemen via een echte conversatie-interface. Het platform biedt realtime inzichten en contextueel zinvolle aanbevelingen om complexe scenario’s op te lossen, beslissingen te versnellen en waarde te genereren.

Met Aera kunnen bedrijven hun hele bedrijf in real time begrijpen, de besluitvorming over functionele gebieden heen met elkaar verbinden, uitkomsten voorspellen en snelle, nauwkeurige beslissingen uitvoeren. Op basis van realtime aanbevelingen kunnen gebruikers met een gerust hart reageren via het web, mobiel of spraak, of zelfs voor een volledig geautomatiseerde implementatie-oplossing kiezen. Het platform maakt voortdurend kennis met de context en bewaart een permanent geheugen van elke genomen besluit, zodat gebruikers controle hebben over de beslissingen en de impact ervan in de loop van tijd kunnen verhogen.

“Door Aera’s mogelijkheden voor natuurlijke taal te verbeteren met robuuste integratie van grote taalmodellen, fungeert ons GenAI-aangedreven platform als een partner bij het nemen van beslissingen,” zegt Shariq Mansoor, medeoprichter en CTO van Aera Technology. “Gebruikers hoeven geen datanamen of hiërarchieën te begrijpen. Aera leidt ze door een conversatie-ervaring die realtime inzichten en gedetailleerde, nauwkeurige en contextueel betekenisvolle aanbevelingen geeft om complexe supply chain-problemen op te lossen.”

Nieuwe GenAI-mogelijkheden voor Aera Decision Cloud zijn onder andere:

  • Echte conversationele gebruikerservaring: Genereert contextgevoelige antwoorden op vragen in natuurlijke taal via de spraak- en chatinterface van Aera
  • Betrouwbare resultaten: Biedt vertrouwen dankzij nauwkeurige aanbevelingen zonder illusies – alle antwoorden zijn gebaseerd op informatie van het Decision Data Model™ van het platform
  • Schaalbare infrastructuur: Ervaring met Aera’s uitbreidbare en samenstelbare infrastructuur voor machinaal leren en multi-agent kaders om met een reeks grote taalmodellen (LLM’s) te werken
  • Veilige architectuur: Zorgt voor de bescherming en privacy van gegevens dankzij de robuuste LLM-integratie en het toegangscontrole-design van het platform

Om een demo van de GenAI-mogelijkheden te zien tijdens de Gartner Supply Chain Symposium/Xpo, Orlando, kunt u langskomen bij de stand van Aera Technology #800, of plan een demo hier.

Als u meer wilt weten over hoe marktleiders Decision Intelligence inzetten en waarde genereren, kunt u deelnemen aan de sessies van Aera Technology op het Gartner Supply Chain Symposium/Xpo Orlando, die hier worden genoemd.

Over de Gartner Supply Chain Symposium/Xpo

CSCO’s en supply chain-leiders worden voortdurend geconfronteerd met steeds complexere uitdagingen. Van hen wordt verwacht dat ze beter presteren en meer leveren dan ze aankunnen. Top supply chain-organisaties navigeren door de turbulentie om hedendaagse problemen op te lossen en zich te positioneren voor langetermijnsuccessen. De Gartner Supply Chain Symposium/Xpo™ 2024 conferentie biedt pragmatisch advies en toekomstgerichte inzichten voor supply chains om nu en in de toekomst te presteren. Kom naar onze Exhibit Showcase waar u met meer dan 3.000 collega’s kunt netwerken en nieuwe technologieën bekijken.

GARTNER en SUPPLY CHAIN SYMPOSIUM/XPO zijn gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over Aera Technology

Aera Technology, het Decision Intelligence-bedrijf, stelt wereldwijde ondernemingen in staat om slimmere en snellere beslissingen te nemen. Aera Decision Cloud™, zijn AI-platform voor besluitautomatisering, integreert naadloos met bestaande systemen en gegevensbronnen om de besluitvorming te automatiseren en uit te breiden met een hogere precisie en snelheid. Aera staat bekend om zijn bewezen uitzonderlijke prestaties en waardecreatie en is de betrouwbare keuze van marktleiders in consumentenproducten, biowetenschappen, chemie en industrie, technologie en meer. Door samen te werken met Aera bouwen ondernemingen aan duurzamere, intelligentere en efficiëntere organisaties. Meer informatie op www.aeratechnology.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Zoe Kine, Aera Technology

E-mail: Zoe.Kine@AeraTechnology.com
Tel: 415-497-5285

Check out our twitter: @NewsNovumpr