01:17 uur 03-05-2024

SLB OneSubsea en Subsea7 ondertekenen een strategisch samenwerkingsakkoord voor lange termijn met Equinor; er worden werken gestart voor de Wisting- en Bay Du Nord-projecten

Het akkoord biedt een contractueel kader voor vroeger en nauwer engagement in de projectcyclus om meer waarde uit complexe projecten te ontsluiten. De werken worden onmiddellijk aangevat met maturatie van de onderzeese omvang voor de Wisting- en Bay Du Nord-projecten

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– SLB (NYSE: SLB) heeft de ondertekening aangekondigd van een nieuwe, strategische samenwerking op lange termijn tussen Equinor ASA en de Subsea Integration Alliance (waaronder OneSubsea™ en Subsea7 vallen). Dit akkoord effent de weg voor verkennende activiteiten om twee projecten aan te vatten: het Wisting-veld buiten de kust van Noorwegen en Bay Du Nord, buiten de kust van Newfoundland en Labrador, in Canada.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240501142848/nl/

The strategic collaboration agreement enables early information sharing, technology innovation and other collaborative benefits critical to unlocking more subsea projects by making them economically viable. (Photo: Business Wire)

The strategic collaboration agreement enables early information sharing, technology innovation and other collaborative benefits critical to unlocking more subsea projects by making them economically viable. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Moira Duff

Directeur externe communicatie, SLB

Tel: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Tracey Miller

Externe communicatiemanager van de groep, Subsea7

Tel: +44 (0) 7786 262585

E-mail: communications@subsea7.com

Jan Roger Moksnes

Communicatiemanager Noorwegen, Subsea7

Tel: +47 51 72 56 25

E-mail: janroger.moksnes@subsea7.com

Investeerders
James R McDonald

SVP investeerdersrelaties & sectoraangelegenheden, SLB

Joy V. Domingo

Directeur investeerdersrelaties, SLB

Tel: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr