10:27 uur 02-05-2024

Autel Energy’s wereldwijde ESG-lancering is een succes: ongeveer 5.000 bomen geplant in EVergreen’s eerste boomplantinitiatief

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende leverancier van laadoplossingen en -diensten voor elektrische voertuigen (EV), kondigt met trots aan dat het zijn eerste EVergreen Global Tree Planting Initiative op geslaagde wijze heeft afgerond. In de eerste fase hebben honderden deelnemers wereldwijd naar schatting 5.000 bomen geplant. Deze activiteit compenseert naar schatting 2.190.000 kilogram koolstofemissies (CO2) en benadrukt de inzet van Autel Energy en zijn partners voor zijn ESG-doelstellingen voor een duurzame toekomst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240423512684/nl/

Autel Energy’s Global ESG Launch A Success (Graphic: Business Wire)

Autel Energy’s Global ESG Launch A Success (Graphic: Business Wire)

Ervaringen van partners en feedback van ngo’s

Reflecterend op het initiatief merkte een partner op: “We laten de wereld zien dat we niet alleen praten over een betere wereld en schone energie, maar dat we ook echt stappen zetten door de schop in de grond te zetten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jiaqi Liu

Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr