14:30 uur 21-03-2024

Autel Energy lanceert EVergreen Global Tree Planting Initiative om ESG-doelstellingen te verwezenlijken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplaadproducten en -diensten voor elektrische voertuigen (EV), kondigt met trots de lancering aan van zijn wereldwijde ‘EVergreen’-initiatief voor het planten van bomen, een programma dat aansluit bij de milieu-, maatschappelijke en bestuursdoelstellingen (ESG) van het bedrijf en deze verder ontwikkelt. Autel zal belangrijke klanten uitnodigen om actief deel te nemen aan dit boomplantinitiatief, waardoor een gezamenlijke inspanning voor een duurzame toekomst wordt bevorderd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240318260168/nl/

Autel Energy to Launch EVergreen Global Tree Planting Initiative to Propel ESG Goals (Graphic: Business Wire)

Autel Energy to Launch EVergreen Global Tree Planting Initiative to Propel ESG Goals (Graphic: Business Wire)

Autel Energy is gepositioneerd als koploper in de EV-oplaadsector en biedt niet alleen uitgebreide, one-stop-EV-oplaadoplossingen, maar is ook vastbesloten om zijn doelstellingen op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) te bevorderen.

Contacts

Jiaqi Liu

Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr