19:49 uur 24-04-2024

Rasa erkend als representatieve leverancier in Gartner® Market Guide for Conversational AI Solutions

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Rasa, een leider in generatieve conversational AI, kondigt met trots zijn erkenning als Representative Vendor in de Gartner® Market Guide for Conversational AI Solutions aan. Rasa is van mening dat deze erkenning zijn sleutelrol in de toekomst van AI-gedreven communicatie benadrukt. Deze getuigt verder van Rasa’s inzet voor het leveren van innovatieve oplossingen die zakelijke interacties verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240423523122/nl/

Rasa has been recognized as a Representative Vendor in the Gartner Market Guide for Conversational AI Solutions, highlighting its role in transforming business operations through AI-driven conversations. This acknowledgment underscores the importance of evaluating the Conversational AI market to enhance customer interactions, achieve cost efficiencies, and elevate customer service. (Graphic: Business Wire)

Rasa has been recognized as a Representative Vendor in the Gartner Market Guide for Conversational AI Solutions, highlighting its role in transforming business operations through AI-driven conversations. This acknowledgment underscores the importance of evaluating the Conversational AI market to enhance customer interactions, achieve cost efficiencies, and elevate customer service. (Graphic: Business Wire)

Melissa Gordon, CEO van Rasa, zegt hierover: “We geloven dat de erkenning van Gartner® onze toewijding aan het transformeren van klantenservice met efficiënte, kosteneffectieve conversationele AI valideert. Ons platform helpt bedrijven uit te blinken door hun digitale interactie te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie,

marketing@rasa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr