06:04 uur 15-02-2024

Rasa haalt USD 30 miljoen op in een Series C-financieringsronde, mede geleid door StepStone Group en PayPal Ventures, Andreessen Horowitz, Accel en Basis Set Ventures voor conversationele AI voor bedrijven

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Rasa, een toonaangevend platform voor generatieve conversationele AI, heeft vandaag de voltooiing bekendgemaakt van een Series C-financieringsronde ter waarde van USD 30 miljoen, mede geleid door StepStone Group en PayPal Ventures, met deelname van Andreessen Horowitz (a16z), Accel en Basis Set Ventures.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240214718259/nl/

Rasa Series C Investors - StepStone Group, PayPal Ventures, Andreessen Horowitz, Accel, Basis Set Ventures (Graphic: Business Wire)

Rasa Series C Investors – StepStone Group, PayPal Ventures, Andreessen Horowitz, Accel, Basis Set Ventures (Graphic: Business Wire)

“Deze investering vergroot onze voorsprong in de markt en voedt onze drang om te herdefiniëren wat mogelijk is voor bedrijven die op grote schaal gebruik maken van door generatieve AI-aangedreven chat- en spraakplatforms,” aldus Melissa Gordon, CEO van Rasa. “Met onze technologie bevinden we ons in een uitstekende positie om de wijze waarop bedrijven met hun klanten omgaan te transformeren, waardoor elk gesprek meer impact krijgt en persoonlijker wordt. We gaan deze financiering gebruiken om ons technologische leiderschap te vergroten en onze positie op de markt te versterken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

marketing@rasa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr