20:34 uur 22-04-2024

Spaanse en Amerikaanse bedrijven erkend voor waterbeheer van wereldklasse

Innovatieve technologieën besparen water, energie en geld voor Tarragona Utility en Oklahoma Aerospace Company

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Het Spaanse waterbedrijf Consorci d’Aigües de Tarragona en het in Oklahoma gevestigde Mingo Aerospace (een Sunvair Group Company) zijn door het mondiale watertechnologiebedrijf Xylem (NYSE: XYL) erkend als leiders op het gebied van waterbeheer.

De Sustainability Excellence Awards van Xylem belonen bedrijven die technologieën op innovatieve manieren gebruiken om kritieke wateruitdagingen op te lossen en duurzaamheid te bevorderen. Als sectorleider op het gebied van duurzaamheid zet Xylem zich in om klanten en gemeenschappen te helpen hun milieudoelstellingen te bereiken.

Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), winnaar in de categorie nutsvoorzieningen, levert water aan 800.000 mensen en essentiële industrieën in de Spaanse regio Catalonië, die te kampen heeft met waterschaarste.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr