03:57 uur 17-04-2024

Een nieuw hoofdstuk voor Medisca: Sanjay D. Goorachurn benoemt tot Chief Executive Officer

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Medisca, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde farmaceutische oplossingen, kondigt met genoegen de benoeming aan van Sanjay D. Goorachurn tot nieuwe CEO van het bedrijf, nu de oprichters Tony Dos Santos en Maria Zaccardo overstappen naar strategische adviseursrollen als respectievelijk voorzitter en vicevoorzitter. Deze beslissing valt samen met de 35e verjaardag van het bedrijf en markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Medisca.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240416236219/nl/

Left to right: Tony Dos Santos, Founder | Maria Zaccardo, Co-founder | Sanjay D. Goorachurn, CEO (Photo: Business Wire)

Left to right: Tony Dos Santos, Founder | Maria Zaccardo, Co-founder | Sanjay D. Goorachurn, CEO (Photo: Business Wire)

In 1989 ging Medisca uit de startblokken als een team van drie, met twee producten en een visie om de leemten in de patiëntenzorg te overbruggen. Op vandaag is Medisca een wereldleider op gebied van gepersonaliseerde geneeskunde, met meer dan 10 locaties in 5 verschillende landen. Dankzij een personeelsbestand met meer dan 450 werknemers, biedt Medisca een ruime portfolio van meer dan 2.000 productoplossingen om te voldoen aan de behoeften van diverse sectoren binnen de gezondheidszorg.

“In een tijdspanne van 35 jaar kende Medisca een opmerkelijke ontwikkeling, geworteld in haar mensen en een dynamische ondernemerscultuur,” zegt Dos Santos. “Door de toevoeging van de unieke set ervaringen en bekwaamheden van Sanjay, hebben we het volste vertrouwen dat dit voor Medisca het begin van een nieuw hoofdstuk betekent.”

Als doorwinterde advocaat op gebied van intellectueel eigendom met meer dan 30 jaar ervaring, wordt Goorachurn beschouwd als een van ’s werelds toonaangevende IP-strategisten die nauw samenwerkt met senior executives van privé- en openbare bedrijven voor het maximaliseren van de commerciële waarde van de innovatie en IP-activa van een bedrijf. Het is de opmerkelijke expertise van Goorachurn en zijn praktische ervaring om transformatieve groei te implementeren voor complexe, wereldwijde bedrijven die Dos Santos en Zaccardo in 2016 naar hem toe dreven, toen hij het team van Medisca als strategisch adviseur kwam vervoegen.

“De geschiedenis van Sanjay bij Medisca was een fundameneel element dat ons ertoe heeft aangezet om hem als onze nieuwe CEO te benoemen,” aldus Dos Santos. “De voorbije 8 jaar heeft Sanjay authentieke relaties met heel wat mensen van Medisca opgebouwd en ons gecoacht bij een aantal zeer succesvolle winverhalen, waaronder de bevordering en bescherming van onze belangrijkste innovaties. Het was voor ons een kritiek punt dat de volgende CEO van het bedrijf iemand zou worden die niet alleen in staat is om ons verder te brengen, maar ook dezelfde fundamentele waarden deelt die bepalen wie we zijn.”

“Het is mijn doel om het ondernemerserfgoed van Tony en Maria te koesteren en om de visie van het bedrijf verder te zetten om gepersonaliseerd welzijn voor iedereen te bevorderen,” zegt Goorachurn. “Mijn aandacht zal vooral uitgaan naar het versterken van de mensen van Medisca door een meer gestructureerde infrastructuur voor strategische groei uit te werken, door te bouwen aan belangrijke partnerschappen en verder innovatieve uitmuntendheid in te zetten die Medisca van anderen onderscheidt, terwijl we ook onze wereldwijde aanwezigheid willen uitbreiden.”

Over Medisca

Medisca, opgericht in 1989, is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op gebied van gepersonaliseerde geneeskunde en oplossingen voor de farmaceutische supplychain met een uitgebreide portfolio van meer dan 2.000 producten, aangevuld met een bibliotheek van meer dan 10.000 eigen, specialistische medicatieformules, expertise en diensten op gebied van farmaceutische bereidingen, doorlopende educatie op gebied van gezondheidszorg, analytische testen, en nog veel meer. Door nauwkeurig afgestemde oplossingen voor diverse welzijnssectoren over de hele wereld te bieden, dicht Medisca de leemten in de gezondheidszorg en maakt het bedrijf gepersonaliseerd welzijn voor iedereen toegankelijk. Ga voor meer informatie naar www.medisca.com en volg ons op LinkedIn , Facebook en YouTube .

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Communicatie Medisca

communications@medisca.com
1-800-665-6334

Check out our twitter: @NewsNovumpr