14:25 uur 17-04-2024

4me en Vitality onthullen de toekomst van autonoom bedrijfsservicebeheer tijdens SITS24

SANTA BARBARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– In een tijdperk waar digitale transformatie niet alleen maar twee ronkende woorden zijn, vormt de SITS24-conferentie een baken voor IT Service Management & Support-professionals die innovatieve technologieën en ideeën willen aanwenden om de levering van hun IT- en bedrijfsservice wind in de zeilen te geven. SITS24 gaat door op 17 en 18 april 2024 in het ExCeL conferentiecentrum in Londen en is een geweldige kans om zich in de huidige sectortrends te verdiepen en de toekomst te verkennen.

SITS24 is een unieke samenvloeiiing van innovatie, kennis delen en gemeenschapsengagement, maar ook een forum voor alle aanwezigen om zinvol met elkaar te connecteren en bij te dragen via doordacht leiderschap in de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

David Libby

2pinz

415-518-6611

david@2pinz.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr