19:22 uur 16-04-2024

XEROF breidt haar financiële aanbiedingen uit en lanceert web3 finance services-bundel

ZUG, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– XEROF, een Zwitserse cryptoasset fintech, kondigt de lancering aan van haar web3 services-platform. Haar nieuwe aanbiedingen, waaronder oplossingen voor betalingen aan derden en investeringen, zijn ontworpen om de wrijving te verminderen tussen digitale valuta en fiduciair geld voor web3-bedrijven en op crypto gebaseerde bedrijven, vooral voor zij die moeite hebben om toegang te krijgen tot fiduciaire bankservices.

Web3-bedrijven moeten zich in hun financiën van digitale valuta en fiduciair geld voortdurend aan wijzigende marktcondities aanpassen. De nieuwe betaalservice van XEROF verwerkt fiduciaire betalingen of betalingen in cryptovaluta voor klanten en verstuurt die naar een derde partij om het even waar in de wereld, gewoonlijk nog dezelfde dag. Hierdoor hoeven web3-bedrijven niet langer fiduciaire bankrekeningen te houden, die vaak een uitdaging vormen om die tot stand te brengen en te behouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@xerof.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr