13:23 uur 21-06-2023

Zwitsers financieel dienstverlener XEROF lanceert $100 miljoen actief beheerd certificaat in Bitcoin

Het actief beheerde certificaat, dat in samenwerking met Zwitserse banken wordt geleverd, is ontworpen voor institutionele beleggers om eenvoudiger te diversifiëren naar crypto-middelen

ZUG, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– XEROF, een koploper op het gebied van financiële diensten voor crypto-activa, kondigde vandaag aan dat het, samen met GenTwo, gelicentieerde en gereguleerde Bitcoin-ondersteunde actief beheerde certificaten (AMC’s) heeft gelanceerd.

Het XEROF Bitcoin AMC is een van de eerste die de onderliggende Bitcoin activa aanhoudt bij een Zwitserse bank, waarmee het moderne regelgevingsklimaat van Zwitserland en Europa en de duidelijkheid, die deze regio’s bieden aan aanbieders van complexe financiële producten met een vergunning, verder wordt aangetoond.

De Bitcoin die door het certificaat wordt vertegenwoordigd, wordt in een beveiligde koude opslag bewaard door een vooraanstaande Zwitserse bank, en XEROF stelt zijn cryptomakelaarsbeurs ter beschikking voor de dagelijkse liquiditeit van het certificaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rachel Pipan

press@xerof.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr