03:03 uur 16-04-2024

SLB heeft drie voltooiingscontracten toegekend voor Buzios-veld van Petrobras

Elektrische en digitale voltooiingen zullen de stap van Petrobras naar elektrificatie van het productiesysteem ondersteunen, waardoor de betrouwbaarheid van de voltooiing wordt vergroot en de beschikbaarheid van de productie wordt verbeterd

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– SLB (NYSE: SLB) heeft drie contracten gekregen van Petrobras (NYSE: PBR) voor voltooiingshardware en -diensten voor maximaal 35 onderzeese putten in de ontwikkeling van het offshore Buzios Wave II-olieveld van Petrobras. De reikwijdte van het contract omvat de elektrische intervalregelkleppen met volledige doorlaat en elektrische ondergrondse veiligheidskleppen van SLB. De toekenning is een katalysator voor de volledige elektrificatie van het productiesysteem voor Petrobras, waardoor de productiebeschikbaarheid wordt verbeterd via betrouwbaardere voltooiingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240412952785/nl/

Much of the technology to be deployed in Buzios and available for other operators of Brazilian pre-salt fields was developed at SLB’s Taubaté Engineering Center in Brazil for Brazilian pre-salt, in collaboration with CENPES, the Petrobras research center, and TotalEnergies. (Photo: Business Wire)

Much of the technology to be deployed in Buzios and available for other operators of Brazilian pre-salt fields was developed at SLB’s Taubaté Engineering Center in Brazil for Brazilian pre-salt, in collaboration with CENPES, the Petrobras research center, and TotalEnergies. (Photo: Business Wire)

Door over te stappen op elektrische systemen krijgt Petrobras de mogelijkheid om op betrouwbare wijze een geavanceerder systeem in de ondergrond te besturen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Moira Duff

Director External Communications

SLB

Tel.: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Beleggers

James R McDonald

SVP Investor Relations & Industry Affairs

Joy V. Domingo

Director Investor Relations

SLB

Tel.: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr