03:48 uur 13-04-2024

Jaarverslag 2023 van BM3EAC Corp

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– BM3EAC Corp. (het ‘ bedrijf‘), een lege vennootschap die op 21 april 2021 naar het recht van de Kaaimaneilanden is opgericht als een vrijgestelde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en genoteerd is aan Euronext Amsterdam, heeft vandaag zijn jaarverslag over de periode 1 gepubliceerd van januari 2023 t/m 31 december 2023.

Het volledige rapport kan worden gedownload van de website van het bedrijf via de volgende link: https://www.brigadem3eac.com/documents

BELANGRIJKE GEGEVENS

Dit persbericht bevat informatie die kwalificeert als voorwetenschap in de zin van artikel 7, lid 1 van de EU-verordening marktmisbruik.

DISCLAIMER

Deze aankondiging is niet bedoeld voor directe of indirecte verspreiding of vrijgave en mag niet worden verspreid in of verzonden naar de Verenigde Staten, Australië, Canada, Japan, de Kaaimaneilanden of Zuid-Afrika of enig ander rechtsgebied waar een dergelijke verspreiding of vrijgave onwettig zou zijn of registratie of andere maatregelen zou vereisen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VRAGEN
BM3EAC Corp.

c/o Brigade Capital Management, LP 399 Park Avenue, 16th Floor

New York, NY 10022

E-mail: BrigadeM3EAC@brigadecapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr