19:27 uur 13-09-2023

BM3EAC Corp. schrapt gewone aandelen in eigen vermogen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– BM3EAC Corp. (het “Bedrijf“), een blancochequebedrijf opgericht naar het recht van de Kaaimaneilanden als een vrijgestelde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en genoteerd aan Euronext Amsterdam, de gereglementeerde markt van Euronext Amsterdam N.V., kondigt aan dat de raad van bestuur van de vennootschap bij unaniem schriftelijk besluit, genomen op 12 september 2023, heeft besloten dat het in het belang van de vennootschap is om met onmiddellijke ingang 25.000.000 gewone aandelen te schrappen die de vennootschap in portefeuille houdt. Na deze schrapping houdt de vennootschap nog 25.000.000 gewone aandelen in eigen bezit.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit persbericht bevat informatie die als voorwetenschap kan worden beschouwd in de zin van Artikel 7 lid 1 Verordening marktmisbruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ENQUIRIES
BM3EAC Corp.

c/o Brigade Capital Management, LP

399 Park Avenue, 16th Floor

New York, NY 10022

E-mail: BrigadeM3EAC@brigadecapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr