18:22 uur 10-04-2024

The Coca-Cola Company viert Alledaagse Grootheid met wereldwijd programma in aanloop naar Olympische en Paralympische Spelen in Parijs

Coca-Cola staat voor duurzaamheid, concurrentie en inclusiviteit en wil magie creëren in Parijs en wereldwijd

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– The Coca-Cola Company, de langst bestaande partner van de Olympische Spelen, presenteerde vandaag “Celebrate Everyday Greatness”, het thema voor Parijs 2024 en het wereldwijde programma van atleten voor Team Coca-Cola.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240410277806/nl/

Coca-Cola Paris 2024 Global Roster (Photo: Business Wire)

Coca-Cola Paris 2024 Global Roster (Photo: Business Wire)

Celebrate Everyday Greatness is ontworpen om de alledaagse momenten van het leven te promoten. Grote of kleine momenten die magie creëren en waaruit iets groots ontstaat. The Coca-Cola Company stelt zich ten doel om van Parijs 2024 de meest spectaculaire Olympische en Paralympische Spelen ooit te maken, met activiteiten in een portfolio van merken die fans en atleten inspireren en tegelijkertijd een duurzamere ervaring bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jessica Kalish, jkalish@coca-cola.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr