00:25 uur 09-03-2022

The Coca-Cola Company schort zijn activiteiten in Rusland op

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– The Coca-Cola Company heeft vandaag aangekondigd dat het zijn activiteiten in Rusland stopzet.

Onze harten zijn bij de mensen die de gewetenloze gevolgen ondervinden van deze tragische gebeurtenissen in Oekraïne.

We blijven de situatie volgen en beoordelen naarmate de omstandigheden zich ontwikkelen.

Over The Coca-Cola Company

The Coca-Cola Company (NYSE: KO) is een drankenbedrijf met producten die in meer dan 200 landen en regio’s worden verkocht. Het doel van ons bedrijf is om de wereld te verfrissen en een verschil te maken. We verkopen wereldwijd meerdere merken met een waarde van miljarden dollars in verschillende drankencategorieën. Ons portfolio van sprankelende frisdrankmerken omvat Coca-Cola, Sprite en Fanta. Onze merken voor hydratatie, sport, koffie en thee zijn onder andere Dasani, smartwater, vitaminewater, Topo Chico, BODYARMOR, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest en Ayataka. Onze merken op het gebied van voeding, sappen, zuivelproducten en plantaardige dranken zijn Minute Maid, Simply, innocent, Del Valle, fairlife en AdeS. We transformeren voortdurend onze portfolio, van het verminderen van suiker in onze dranken tot het op de markt brengen van innovatieve nieuwe producten. We proberen een positieve impact te hebben op het leven van mensen, gemeenschappen en de planeet door wateraanvulling, recycling van verpakkingen, duurzame inkooppraktijken en vermindering van de CO2-uitstoot in onze waardeketen. Samen met onze bottelpartners hebben we meer dan 700.000 mensen in dienst en helpen we lokale gemeenschappen over de hele wereld economische kansen te bieden. Ga voor meer informatie naar www.coca-colacompany.com en volg ons op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders en analisten: Tim Leveridge, koinvestorrelations@coca-cola.com
Media: Scott Leith, sleith@coca-cola.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr