18:39 uur 09-04-2024

Innophos moderniseert productiefaciliteit voor calciumfosfaten van EC-klasse

CRANBURY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Innophos, een leider in de sector van voeding en voedingsingrediënten, kondigt tevreden een belangrijke modernisering aan van haar productiefaciliteit voor calciumfosfaten van EC-klasse (Europese Commissie). Deze kapitaalinvestering is een strategische zet om te voldoen aan de groeiende vraag op de EU-markten van voeding en voedingssupplementen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240409101867/nl/

Innophos Dicalcium and Tricalcium Phosphates now available in EC Grade

Innophos Dicalcium and Tricalcium Phosphates now available in EC Grade

Deze investering in Innophos’ productiefaciliteit van Chicago Heights, IL, zal betere productieflexibiliteit in de hand werken en het vermogen van het bedrijf opdrijven om hoogwaardige calciumfosfaten van EC-klasse te leveren, die sinds lang bekend staan om hun zuiverheid, consistentie en overeenstemming met de strenge Europese voorschriften.

Migue DeJong, commercieel directeur, verklaart: “Deze investering weerspiegelt onze inzet om onze Europese klanten producten en services van topniveau te leveren. We zijn ons bewust van de groeiende nood aan kwaliteitsvolle calciumfosfaten in de voedingsindustrie, de gezondheidssector en de wellnessindustrie, en we zijn helemaal klaar om aan deze vraag te voldoen dankzij onze verbeterde productiecapaciteiten.”

Calciumfosfaten zijn fundamentele ingrediënten van voedingssupplementen, voeding en drankproducten, van babyvoeding en andere formules die bijdragen tot de gezondheid van het skelet en het algehele welzijn. Innophos’ calciumfosfaten van EC-klasse zijn specifiek ontwikkeld om moeiteloos te worden vermengd in diverse formules, en bieden een uitstekende biologische beschikbaarheid en stabiliteit.

Voor meer informatie over Innophos’ calciumfosfaten van EC-klasse en andere producten gaat u naar onze website.

Over Innophos

Innophos is een vooraanstaande internationale producent van gespecialiseerde oplossingen op basis van fosfaten en mineralen voor de voedingsector, de drankensector en de industriële markten. Door onze expertise in fosfaatwetenschap en technologie aan te wenden, werken we met onze klanten samen om te innoveren en producten te leveren die op het vlak van kwaliteit en prestaties uitmunten. De hoofdzetel van Innophos is gevestigd in Cranbury, New Jersey. Innophos heeft een geïntegreerde productievoetafdruk die de Verenigde Staten, Canada, Mexico en China omspant. Voor meer informatie gaat u naar www.innophos.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carrie Livingston

E-mail: carrie@colinkurtis.com
Tel.: 815-519-8302

Check out our twitter: @NewsNovumpr