03:04 uur 28-03-2024

Innophos kondigt EU REACH-registratie aan voor INNOVALT® SL70 Scavenger

Bepaling van nieuwe referenties voor veiligheid en prestaties

CRANBURY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Innophos, een vooraanstaande internationale producent van gespecialiseerde fosfaten en mineralen, maakt trots de EU REACH-registratie bekend van haar baanbrekende product, INNOVALT® SL70 Scavenger. Deze verwezenlijking bewijst de inzet van Innophos voor innovatie, de gezondheid van de mensen en milieuduurzaamheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240327036529/nl/

INNOVALT® SL70 Scavenger by Innophos Receives EU REACH Registration (Photo: Business Wire)

INNOVALT® SL70 Scavenger by Innophos Receives EU REACH Registration (Photo: Business Wire)

INNOVALT® SL70 Scavenger, een gepatenteerde formule, vermindert het vrijkomen van giftige waterstofsulfide (H2S) in de productie, de opslag en de toepassing van bitumen op aanzienlijke wijze. Door de veiligheid op de werkplaats te verbeteren en milieuvervuiling te beperken, vormt INNOVALT® SL70 Scavenger een voorbeeld van Innophos’ engagement om gezondere gemeenschappen en werkomgevingen te creëren.

Bovendien verbetert INNOVALT® SL70 Scavenger de lange levensduur van apparatuur door corrosie tot een minimum te beperken. Dit voordeel, gekoppeld aan de compatibiliteit van het product met polyfosforzuur en andere gebruikelijke additieven van bitumen, profileert INNOVALT® SL70 als een veelzijdige, gebruiksvriendelijke oplossing die geschikt is voor een groot aantal soorten bitumen.

John Toczek, vicevoorzitter bedrijfsbeheer van Innophos, gaf enthusiast commentaar: “De EU REACH-registratie van INNOVALT® SL70 Scavenger is een getuigenis van onze aandacht voor de strenge veiligheidsvoorschriften en regelgevende normen van de Europese Unie. Het getuigt ook van onze inzet om oplossingen te bieden die zorgen voor betere veiligheid en betere prestaties aan de bitumenindustrie van de EU.”

INNOVALT® SL70 Scavenger voldoet niet alleen, het bepaalt ook nieuwe sectorreferenties voor milieuzorg en operationele uitmuntendheid in de bitumensector.

Meer gegevens over INNOVALT® SL70 Scavenger en de voordelen ervan vindt u op onze website.

Over Innophos

Innophos is een vooraanstaande internationale producent van gespecialiseerde oplossingen op basis van fosfaten en mineralen voor de voedingsector, de drankensector en de industriële markten. Door onze expertise in fosfaatwetenschap en technologie aan te wenden, werken we met onze klanten samen om te innoveren en producten te leveren die op het vlak van kwaliteit en prestaties uitmunten. De hoofdzetel van Innophos is gevestigd in Cranbury, New Jersey. Innophos heeft een geïntegreerde productievoetafdruk die de Verenigde Staten, Canada, Mexico en China omspant. Voor meer informatie gaat u naar www.innophos.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carrie Livingston

E-mail: carrie@colinkurtis.com
Tel.: 815-519-8302

Check out our twitter: @NewsNovumpr