20:48 uur 04-04-2024

ExaGrid benoemt Sam Elbeck tot VP Americas Sales & Channel Partners

Nieuwe VP zal de verkoop stimuleren en kanaalpartnerschappen laten groeien

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing in de sector, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Sam Elbeck als de nieuwe VP van Americas Sales & Channel Partners.

“Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de verkoopteams van ExaGrid in heel Noord- en Zuid-Amerika en ExaGrid te helpen zijn groei te versnellen binnen de markt voor back-upopslag ter waarde van $ 6 miljard dollar,” aldus Sam Elbeck. Hij zal samenwerken met de lokale ExaGrid-teams in de VS, Canada en Latijns-Amerika, naast elke Area Vice President, om de kanaalpartnerschappen te versterken en succesvolle programma’s op te bouwen met toonaangevende resellerpartners in elke regio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr