14:53 uur 03-04-2024

3E neemt Quick-FDS, leverancier van veiligheid op de werkplek, over

CARLSBAD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– 3E, de toonaangevende wereldwijde leverancier van intelligente compliance-oplossingen voor chemische veiligheid en veiligheid op de werkplek, productbeheer en duurzame toeleveringsketens, heeft de eerder aangekondigde overname afgerond van het Franse Quick-FDS, de toonaangevende leverancier van oplossingen voor veiligheid op de werkplek. De overname van Quick-FDS van WEKA Group breidt de aanwezigheid van 3E in Europa verder uit en vestigt een leidende positie op de Franse markt in het bijzonder.

Quick-FDS werkt samen met zowel wereldwijde fabrikanten als downstreamgebruikers van chemische producten. Het biedt missiekritische oplossingen die een betere naleving van de regelgeving en veiligheid op de werkplek mogelijk maken. Quick-FDS heeft een zeer gespecialiseerde kennisbank en resourcebibliotheek van veiligheidsinformatiebladen (Safety Data Sheets – SDS) ontwikkeld, waardoor veel van ‘s werelds grootste bedrijven kunnen voldoen aan zowel lokale als wereldwijde regelgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Maria Rutland

3E

maria.rutland@3eco.com
+1.760.987.5152

Check out our twitter: @NewsNovumpr