13:00 uur 11-01-2024

3E neemt ChemChain over en versterkt daarmee zijn aanbod op het gebied van toeleveringsketens en duurzaamheid

3E, de toonaangevende internationale leverancier van intelligente compliance-oplossingen voor veiligheid op het gebied van chemicaliën en werkplekken, productbeheer en duurzame toeleveringsketens, kondigt vandaag aan dat het ChemChain (het “bedrijf”) heeft overgenomen, waarmee het 3E’s toonaangevende digitale productpaspoort en compliance-mogelijkheden binnen zijn Supply Chain & Sustainability-aanbod uitbreidt.

CARLSBAD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– ChemChain dat in Luxemburg is gevestigd, zal met zijn eigen IP en technologie een uitgebreide, innovatieve aanpak bieden om 3E Exchange, de Supply Chain & Sustainability-oplossing van 3E, verder uit te breiden. Het uniforme leveringsketenplatform van 3E Exchange helpt klanten hun wereldwijde bibliotheek van leveringsketengegevens te organiseren en workflows te stroomlijnen op een schaalbare en conforme manier.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240110611915/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Maria Rutland

3E

maria.rutland@3eco.com
+1.760.987.5152

Check out our twitter: @NewsNovumpr