15:28 uur 29-03-2024

Protembis kondigt de afronding aan van een financieringsronde Serie B van € 30 miljoen en de toetreding van Keith D Dawkins MD tot de Raad van Bestuur

Financiering en versterking van de Raad van Bestuur vormt een momentum van paraatheid voor de aanvang van de IDE-studie

AACHEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Protembis GmbH (Protembis), een opkomend privébedrijf actief in cardiovasculaire medische hulpmiddelen, maakte vandaag de afronding bekend van een financieringsronde Serie B van € 30 miljoen om de ontplooiing van de PROTEMBO IDE-studie (Investigational Device Exemption) (NCT05873816) te ondersteunen. De financieringsronde was gestructureerd in twee aparte kapitaalstijgingen die allebei zijn voltooid. Het werd mede geleid door een Europees consortium van VC-investeerders, waaronder het in Zweden gevestigde Segulah Medical Acceleration, het in Italië gevestigde XGEN Venture en het in Duitsland gevestigde TechVision Fund.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Protembis GmbH

Conrad Rasmus & Karl von Mangoldt

+49(0)241 9903 3622

management@protembis.com
www.protembis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr