00:55 uur 28-03-2024

Toonaangevende CDMO PCI Pharma Services publiceert inaugureel uitgebreid ESG-rapport

Hoogtepunten zijn onder meer milieudoelstellingen gebaseerd op klimaatwetenschap, empowerment van werknemers, focus op lokale partnerschappen en veerkracht van de toeleveringsketen.

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– PCI Pharma Services, (‘PCI’), een toonaangevende wereldwijde contractontwikkelings- en productieorganisatie (CDMO), heeft zijn eerste Environmental, Social & Governance (ESG)-rapport uitgebracht. Het rapport, dat een gedetailleerd overzicht geeft van PCI’s veelzijdige duurzaamheidstraject, toont de stappen die zijn gezet vanaf de formele start van het programma in 2021 tot en met het begrotingsjaar 2023, en zet ambitieuze doelstellingen uiteen voor verdere vooruitgang op meerdere fronten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240327774145/nl/

The report discloses PCI's performance, targets, and strategy to achieve nine identified impact categories. (Photo: Business Wire)

The report discloses PCI’s performance, targets, and strategy to achieve nine identified impact categories. (Photo: Business Wire)

Het diepgaande rapport onthult de prestaties, doelstellingen en strategie van PCI om negen geïdentificeerde impactcategorieën te bereiken, van op duurzaamheid gerichte praktijken met betrekking tot de koolstofvoetafdruk, verantwoord afvalbeheer en milieubewuste inkoop, tot kwesties waarbij de mens centraal staat, zoals gezondheid en veiligheid, impact op de gemeenschap en DEI.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christopher Dale

Turchette Agency

(973) 227-8080, ext. 116

cdale@turchette.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr