22:22 uur 18-04-2023

PCI Pharma Services kondigt nieuwe steriele afvulmogelijkheden aan die nu beschikbaar zijn in Melbourne en San Diego

Nieuwe apparatuur toegevoegd aan de faciliteiten in San Diego en Melbourne zal helpen bij klinische schaal- en wereldwijde capaciteitstekorten

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– PCI Pharma Services (PCI), een toonaangevende wereldwijde organisatie voor contractontwikkeling en productie (CDMO), heeft vandaag aangekondigd dat drie nieuwe ultramoderne geautomatiseerde steriele afvulmachines in de faciliteiten in San Diego en Melbourne nu volledig operationeel zijn. De innovatieve machines van Cytiva kunnen worden gebruikt om verschillende steriele medicijnen in flacons en spuiten te vullen voor kleine tot middelgrote klanten. De apparatuur, gecombineerd met de volledige dienstverlening van PCI, versnelt Speed to Study™ en verkort drastisch de gemiddelde doorlooptijd vanaf de ondertekening van het voorstel tot de distributie van het injecteerbare product.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005124/nl/

The Microcell Vial Filler in action at PCI’s San Diego location. One of these machines is also located in PCI’s Melbourne facility. (Photo: Business Wire)

The Microcell Vial Filler in action at PCI’s San Diego location. One of these machines is also located in PCI’s Melbourne facility. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ty Guzman-Touchberry, WE Communications

tgtouchberry@we-worldwide.com / +1-212-551-4877

Check out our twitter: @NewsNovumpr