20:52 uur 28-03-2024

Hoofdkantoor van Tigo Energy ontvangt 90 kW aan geoptimaliseerde zonne-energie van vaste installatiepartner

Installatiepartner Laibach Solar van Tigo Energy optimaliseert het zonnesysteem op het Amerikaanse hoofdkantoor van Tigo om problemen met schaduw te overwinnen en de energiewinst te maximaliseren met teruggewonnen energie.

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (NASDAQ: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente softwareoplossingen voor zonne-energie en energie, heeft vandaag de installatie en inbedrijfstelling aangekondigd van een zonnesysteem op het dak van het hoofdkantoor in Californië. Het systeem is ontworpen en geïmplementeerd door Tigo-installateur Laibach Solar en heeft sinds de inbedrijfstelling gemiddeld 5% teruggewonnen energie gegenereerd. Laibach Solar is een zonne-energie-installateur in Noord-Californië, in handen van de werknemers, die zich toelegt op het combineren van hoogwaardige componenten met onverslaanbare prijzen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240328752913/nl/

The system was designed and deployed by Tigo installer partner Laibach Solar and has averaged 5% Reclaimed Energy since it was commissioned. (Graphic: Business Wire)

The system was designed and deployed by Tigo installer partner Laibach Solar and has averaged 5% Reclaimed Energy since it was commissioned. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cait Caviness

Technica Communications, voor Tigo Energy

E-mail: tigoenergy@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr