21:29 uur 28-03-2024

Acht nieuwe ervaringen met duurzaamheid als thema — exclusief voor Yokohama — voor deelnemers aan conventies

YOKOHAMA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Tijdens een enquête gevoerd door Yokohama Convention & Visitors Bureau (hierna aangeduid als YCVB) gaven heel wat deelnemers aan conventies aan dat zij bijzonder geïnteresseerd zijn in de cultuur van Yokohama, graag plaatsen willen bezichtigen en de lokale keuken willen ontdekken. Als reactie hierop heeft YCVB acht nieuwe Yokohama Tours voor aanwezigen van events samengesteld, waarvoor zij tijdens hun vrije tijd in Yokohama kunnen opteren, volledig in lijn met onze ethos gericht op duurzaamheid.

Noge Area Bar-Hopping Tour, inclusief gids

Noge, die bij de lokale bevolking liefdevol bekend staat als Yokohama’s keuken, is een bruisende plaats van het nachtleven waar meer dan 600 izakaya (pubs in Japanse stijl) te vinden zijn. Een betrouwbare plaatselijke gids brengt de deelnemers naar alle verborgen parels van Noge, waar zij kunnen genieten van opmerkelijke, heerlijke hapjes en drankjes in pub-stijl.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yokohama Convention & Visitors Bureau

Akiko Hosono, manager bedrijfsevenemententeam

E-mail: mice@ycvb.or.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr