01:34 uur 29-03-2023

Herontwerp van Yokohama Business Events-website: ontdek Yokohama in het hier en nu met technische bezoeken* en nieuwe video’s!

YOKOHAMA, Japan–(BUSINESS WIRE)– De website van het Yokohama Convention & Visitors Bureau (YCVB) is een belangrijk contactpunt voor congresorganisatoren en incentive-reisplanners in Japan en de rest van de wereld.

Vandaag kondigen we aan dat onze website volledig opnieuw is ontworpen en nu nieuwe en exclusieve ervaringen biedt voor zakelijke evenementen – ervaringen die alleen in de stad Yokohama kunnen worden beleefd. Op onze nieuwe website kunnen organisatoren handige manieren vinden om waarde toe te voegen aan hun conferenties en meer deelnemers aan te trekken naarmate mensen terugkeren naar persoonlijke evenementen.

Yokohama is een wereldleider op het gebied van internationale conferenties met tal van evenementenfaciliteiten, uitstekende accommodaties en toeristische attracties, gunstig gelegen in de baai van Yokohama.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen:

Yokohama Convention & Visitors Bureau

Akiko Hosono, Manager, Business Events Team

TEL.: +81-(0)45-221-2111, E-mail: mice@ycvb.or.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr