22:08 uur 26-03-2024

Vectara lanceert Factual Consistency Score, mogelijk gemaakt door geüpgraded Hughes Hallucination Evaluation Model om transparantie in GenAI-reacties te verbeteren

Vectara introduceert de Factual Consistency Score, mogelijk gemaakt door het populaire open-source Hughes Hallucination Evaluation Model, een primeur in de sector binnen zijn serverloze RAGaaS-platform, dat de transparantie van AI-reacties en de gebruikerscontrole verbetert door gedetailleerde nauwkeurigheids- en hallucinatiebeoordelingen te bieden.

PALO ALTO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Vectara, het vertrouwde Generative AI-productplatform, heeft de opname aangekondigd van een Factual Consistency Score (FCS) voor alle generatieve reacties, gebaseerd op een geëvolueerde versie van het baanbrekende Hughes Hallucination Evaluation Model (HHEM) – het nummer 1 hallucinatiedetectiemodel op Hugging Face met meer dan 100.000 downloads sinds de lancering afgelopen november.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carly Bourne

carly@bulleitgroup.com
423-443-0449

Check out our twitter: @NewsNovumpr