19:30 uur 15-02-2024

Vectara introduceert baanbrekende GenAI-chatmodule, waarmee de ontwikkeling van conversationele AI in een stroomversnelling komt

Vectara Chat stelt bedrijven in staat om geavanceerde chatbotsystemen te bouwen met behulp van haar betrouwbare GenAI-platform.

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag maakte Vectara, de ontwerper van betrouwbare generatieve AI-platformen en LLM, de release bekend van haar nieuwste module, Vectara Chat, ontworpen om bedrijven in staat te stellen geavanceerde chatbotsystemen te bouwen met het GenAI-platform. Nu 80% van de ondernemingen verwachten dat ze tegen 2026 op GenAI gebaseerde applicaties zullen hebben, biedt Vectara Chat ontwikkelaars, productmanagers en start-ups een krachtige toolset om moeiteloos chatbots te creëren.

Vectara Chat is een end-to-end oplossing voor bedrijven die hun eigen chatbot bouwen aan de hand van domeinspecifieke gegevens, om afwijkingen van open-source traininggegevens te minimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carly Bourne

carly@bulleitgroup.com
423-443-0449

Check out our twitter: @NewsNovumpr