10:31 uur 26-03-2024

Talkdesk moderniseert on-premises contactcenters met een pakket baanbrekende generatieve AI

Talkdesk Ascend Connect verbetert de klantenervaring en stroomlijnt activiteiten zonder infrastructuur te herorganiseren, om de klantenservice revolutionair te veranderen

  • Talkdesk Ascend Connect introduceert het allereerste pakket in de sector van via GenAI aangestuurde CX-toepassingen (toepassingen op basis van generatieve artificiële intelligentie ten behoeve van klantenervaringen) die men naadloos kan integreren in on-premises contactcenters van derden zonder dat een volledige herorganisatie van de infrastructuur vereist is.
  • Aan de hand van een flexibel toepassingsmodel verschaft Talkdesk Ascend Connect diepgaande sectorexpertise en schaalbare, betrouwbare oplossingen aangestuurd door AI om bestaande technologie-investeringen te optimaliseren en de bedrijfsflexibiliteit te verbeteren.
  • Via componenten zoals Talkdesk Autopilot, Talkdesk Copilot, Talkdesk Interaction Analytics en Talkdesk AI Trainer stelt Talkdesk Ascend Connect ondernemingen in staat om de kracht van LLM’s (large language models) en GenAI te benutten om servicekwaliteit, personalisering en operationele inzichten te bevorderen zonder dat hiervoor dure data scientists moeten worden ingeschakeld of langdurige implementatie aan te pas komt.

SAN FRANCISCO & ORLANDO, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Talkdesk, Inc., een internationale leider op het vlak van via AI aangestuurde contactcenters voor ondernemingen van om het even welke omvang, stelt contactcenters in staat om hun klantenervaringen te verbeteren, agenten te versterken en activiteiten te stroomlijnen aan de hand van Talkdesk Ascend Connect, het allereerste pakket van de sector met generatieve artificiële intelligentie (GenAI) voor on-premises omgevingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACT:

Christie Blake

pr@talkdesk.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr