23:53 uur 04-04-2024

Talkdesk bevordert Miles Ennis tot hoofd van de wereldwijde verkoop en versnelt zo de wereldwijde groei van het bedrijf als vernieuwer van kunstmatige intelligentie

Doorgewinterde sales executive benoemd om de expansie en aanwezigheid van het bedrijf in belangrijke markten te stimuleren

  • Miles Ennis houdt toezicht op de verkooporganisaties van Talkdesk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Azië-Pacific, naast Noord- en Zuid-Amerika, na zijn promotie van senior vicepresident verkoop in Noord- en Zuid-Amerika tot senior vicepresident verkoop wereldwijd.
  • Ennis heeft meer dan 20 jaar ervaring als bewezen verkoopleider bij enkele van ‘s werelds grootste en meest winstgevende technologiebedrijven.
  • De contactcentrum-oplossingen met kunstmatige intelligentie (AI) van Talkdesk transformeren de klantervaring voor organisaties wereldwijd, nu Talkdesk is uitgeroepen tot Leader in het G2 Spring 2024 Grid® rapport in de categorie Contact Center met meer dan 1.800 vijfsterrenbeoordelingen.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Talkdesk®, Inc. toonaangevend wereldwijd op het gebied van AI-contactcenters voor grote en kleine bedrijven, heeft vandaag de promotie van Miles Ennis tot senior vicepresident wereldwijde verkoop bekendgemaakt. Zijn aanstelling heeft als doel de voortdurende groei en expansie van het bedrijf als leider op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) in klantervaring te stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christie Blake

pr@talkdesk.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr