09:58 uur 26-03-2024

Talkdesk kondigt een diepgaand samenwerkingsverband aan met Verint om contactcentra te helpen de automatisering van de klantervaring te vergroten en de behoeften van het personeel beter te beheren met kunstmatige intelligentie

Verint Open Platform met het allerbeste personeelsbeheer verbreedt het Talkdesk-aanbod voor contactcentra met toegang tot robuuste, schaalbare mogelijkheden via Talkdesk CX Cloud

  • Talkdesk integreert de geavanceerde, geautomatiseerde mogelijkheden voor personeelsbeheer van Verint, mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie (AI), in Talkdesk CX Cloud.
  • Door end-to-end integratie en delen van gegevens kunnen Talkdesk-klanten de prognoses en planning van agenten vereenvoudigen en de administratieve lasten verlichten.
  • Langdurig samenwerkingsverband omvat een nauwe afstemming op de markt en weerspiegelt een gedeelde focus op het helpen van organisaties om contactcentrummedewerkers te behouden en te versterken met moderne, AI-aangedreven tools.

SAN FRANCISCO & ORLANDO, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Talkdesk®, Inc., een wereldwijde leider op het gebied van AI-aangedreven contactcenters voor ondernemingen van elke omvang, heeft vandaag tijdens Enterprise Connect 2024 een uitgebreide samenwerking met Verint® aangekondigd om geautomatiseerd personeelsbeheer (WFM) te bieden aan contactcentra met een nieuw Verint Workforce Management™ for Talkdesk-aanbod.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media bij Talkdesk:

Christie Blake

pr@talkdesk.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr