13:06 uur 26-03-2024

Medisca opent MAZ® Lab in Arizona: een innovatie- en klanteninformatiecentrum

PLATTSBURGH, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– Medisca, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van gepersonaliseerde geneeskunde en oplossingen voor de farmaceutische supplychain, maakt met trots de opening bekend van het Medisca MAZ Lab in Phoenix, Arizona. Het MAZ Lab, geheel gewijd aan de ontwikkeling en uitbreiding van het MAZ-ecosysteem, is een innovatie- en klanteninformatiecentrum.

De MAZ-technologie werd in 2016 geïntroduceerd als de eerste planetaire mixer op de markt voor farmaceutische bereiding en wordt nu veelvuldig toegepast in de cannabis- en andere welzijnssectoren. De technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de wijze waarop gepersonaliseerde medicijnen en consumptiegoederen worden gemaakt, door gaten in productieprocessen te dichten en een nieuwe norm te stellen op het gebied van precisie, veelzijdigheid en efficiëntie.

“Voortbouwend op meer dan 10 jaar onderzoek en ontwikkeling, gepatenteerde operationele procedures, meer dan 200 formules en meer dan acht patenten, betreden we nu met veel genoegen het volgende hoofdstuk van innovatie en uitbreiding met de opening van het MAZ Lab,” aldus Panagiota Danopoulos, SVP van Global Strategy and Innovatio bij Medisca. “Het MAZ Lab gaat dienen als een centrum voor onderzoek, verkenning, testen en ontwikkeling en biedt een infrastructuur voor groei en kansen, en tegelijkertijd een ruimte om contact te maken en informatie te delen met onze gewaardeerde partners en klanten.”

Het Medisca MAZ Lab is een belichaming van de inzet van het bedrijf om de kloof in de gezondheidszorg te overbruggen en maakt de weg vrij voor voortdurende inspanningen op het gebied van de ontwikkeling van intellectuele eigendommen en één-op-één testmogelijkheden voor klanten, met de visie om professionals in diverse welzijnssectoren de middelen in handen te geven om met precisie te ontwerpen, efficiënt te produceren en toegang tot unieke consumentengoederen mogelijk maken.

Meer informatie over hoe Medisca de intellectuele eigendommen met betrekking tot de MAZ-technologie beschermt, vindt u hier.

Over Medisca

Medisca, opgericht in 1989, is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van gepersonaliseerde geneeskunde en oplossingen voor de farmaceutische supplychain met een uitgebreid portfolio van meer dan 2000 producten, aangevuld met een bibliotheek van meer dan 10.000 op specialistische medicatieformules, expertise en diensten op het gebied van farmaceutische bereidingen, doorlopende educatie op het gebied van gezondheidszorg, analytische testen, en nog veel meer. Door nauwkeurig afgestemde oplossingen voor diverse welzijnssectoren over de hele wereld te bieden, dicht Medisca de gaten in de gezondheidszorg en maakt het bedrijf gepersonaliseerd welzijn voor iedereen toegankelijk. Ga voor meer informatie naar www.medisca.com en volg ons op LinkedIn , Facebook en YouTube .

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adam Pinsky

Communications Manager van Medisca

apinsky@medisca.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr