18:24 uur 20-03-2024

Van ransomware tot ‘pig butchering’: Visa-rapport toont belangrijkste oplichtingspraktijken die consumenten en bedrijven wereldwijd treffen

Visa belicht slimmere oplichters in zijn bedreigingsrapport van voorjaar 2024

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Visa de voorjaarseditie 2024 van zijn tweejaarlijkse bedreigingsrapport uitgebracht, waarin de belangrijkste betalingsbedreigingen worden geschetst die consumenten en bedrijven over de hele wereld treffen. Het rapport wijst op steeds meer georganiseerde, geavanceerde dreigingsactoren die zich richten op het meest kwetsbare punt in het ecosysteem van het betalingsverkeer: mensen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240320550490/nl/

“Met het gebruik van generatieve AI en andere opkomende technologieën zijn oplichting overtuigender dan ooit, wat leidt tot ongekende verliezen voor consumenten,” aldus Paul Fabara, Chief Risk & Client Services Officer bij Visa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Meg Omecene

momecene@visa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr