15:00 uur 20-03-2024

Sysdig nummer 1 voor beveiligingspostuurtools (CSPM) in Gartner® “Voice of the Customer”-rapport

Klanten beoordelen Sysdig het hoogst met het maximum van 5 sterren en 4,9/5 voor productmogelijkheden in Gartner Peer Insights™ “Voice of the Customer” voor Cloud Security Posture Management Tools

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Sysdig, de leider in cloudbeveiliging op basis van runtime-inzichten, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is uitgeroepen tot Strong Performer in Gartner Peer Insights “Voice of the Customer” voor Cloud Security Posture Management (CSPM) Tools (hulpmiddelen voor veiligheidspostuurbeheer in de cloud). Sysdig is een van de slechts twee leveranciers die deze erkenning hebben gekregen en is het enige cloudbeveiligingsplatform dat het maximum van vijf sterren heeft ontvangen. Het rapport dat is gebaseerd op rechtstreekse en geverifieerde feedback van klanten is een samenvatting van de beoordelingen en ratings die zijn ontvangen op 30 november 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Damon Weinhold

damon.weinhold@sysdig.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr