00:45 uur 08-03-2024

Gain Theory en de Association of National Advertisers (ANA) werken samen om de weg te effenen in marketingmeting en -optimalisatie

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Gain Theory, een wereldwijd adviesbureau op het gebied van marketingeffectiviteit en prognoses dat eigendom is van WPP, heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd op het gebied van gegevens en metingen met de Association of National Advertisers (ANA). Dit partnerschap benadrukt de leidende mogelijkheden van Gain Theory op het gebied van marketingmeting en -optimalisatie. Het ondersteunt Gain Theory’s positie als vertrouwde adviseur om merken de weg te wijzen in het complexe marketinglandschap van vandaag.

Als toonaangevende instantie in de reclamesector zet de ANA zich in voor een groeiagenda die wordt ondersteund door marketing managers. De belangrijkste initiatieven van de ANA CMO Growth Council zijn gericht op gegevens, technologie en meting, want dit zijn de middelen die voor succesvolle marketeers in de toekomst zullen zorgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Claudia Sestini, Global CMO bij Gain Theory

claudia.sestini@gaintheory.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr