19:12 uur 07-03-2024

Eaton ontvangt twee subsidies van Tsjechië en blijft mobiliteitsmogelijkheden en -bronnen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uitbreiden

SOUTHFIELD, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Intelligent energiebeheerbedrijf Eaton blijft zijn capaciteiten en hulpbronnen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) uitbreiden met de recente aankondigingen van twee subsidies van de Tsjechische Republiek. De subsidies gaan de deelname aan twee innovatieve mobiliteitsprojecten financieren, waaronder het assisteren bij het ontwerp en de ontwikkeling van een geëlektrificeerde offroad-truck en het ontwikkelen en demonstreren van een nieuwe stroomdistributie-eenheid (PDU) en DC/DC-omzetter (200 kW) voor door waterstofbrandstofcellen aangedreven vrachtwagens.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240307458290/nl/

Eaton’s power distribution unit will be utilized in two electrified vehicle projects funded by grants from the Czech Republic. (Photo: Business Wire)

Eaton’s power distribution unit will be utilized in two electrified vehicle projects funded by grants from the Czech Republic. (Photo: Business Wire)

“We breiden onze capaciteiten op het gebied van geëlektrificeerde voertuigen in EMEA voortdurend uit en vormen betekenisvolle partnerschappen met overheden en autofabrikanten en leveranciers,” aldus Dr. Mihai Dorobantu, Director Technology Planning and Government Affairs, Mobility Group bij Eaton.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

(216) 333-2876 (mob)

thomasjnellenbach@eaton.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr