17:14 uur 05-03-2024

Global Student Innovation Challenge doet een oproep aan de leiders van de komende generatie om de veiligheid van water te bevorderen

Studenten van hogescholen en universiteiten van over de hele wereld worden uitgenodigd om toegang tot water en de weerbaarheid van de bevolking uit te breiden

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Xylem (NYSE: XYL), de internationale leider op gebied van watertechnologie, nodigt studenten van hogescholen en universiteiten van over de hele wereld uit om oplossingen te ontwikkelen voor de grootste waterproblemen van de wereld door deel te nemen aan de 2024 Global Student Innovation Challenge.

Innovators tussen 13 en 25 jaar oud kunnen ideeën voorstellen om drie wereldwijde problemen aan te pakken: plastic afval in de oceanen verminderen, de uitstoot van broeikasgassen (BKG) verlagen en waterverspilling minimaliseren – die stuk voor stuk veiligere en bestendigere watersystemen voor de wereldbevolking ondersteunen.

Tijdens de 8 weken durende challenge, die op 15 maart aanvangt, krijgen studenten mentorschap van toonaangevende experts in de watersector en komen ze meer te weten over de belangrijkste waterproblemen en -concepten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr