15:00 uur 01-03-2024

GENESIS Pharma kondigt een exclusieve distributieovereenkomst aan met Regeneron Pharmaceuticals voor de marketing van cemiplimab in Griekenland, Cyprus en Malta

Cemiplimab is een effectieve PD-1-remmer die is goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau voor bepaalde patiënten met gevorderd basaalcelcarcinoom, gevorderd cutaan plaveiselcelcarcinoom, gevorderd niet-kleincellig longkanker en gevorderde baarmoederhalskanker.

ATHENS, Griekenland–(BUSINESS WIRE)– GENESIS Pharma, een regionaal biofarmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in het op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen voor ernstige en zeldzame ziekten in Centraal- en Oost-Europa, kondigt aan dat het een exclusiviteitsovereenkomst heeft gesloten met Regeneron Ireland DAC voor de distributie van het kankergeneesmiddel cemiplimab in Griekenland, Cyprus en Malta. Regeneron Ireland DAC is een volledige dochteronderneming van Regeneron, een toonaangevend biotechnologiebedrijf dat levensveranderende medicijnen uitvindt, ontwikkelt en op de markt brengt voor mensen met ernstige ziekten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Natalia Karahaliou

nkarahaliou@genesispharma.com
+30 210 87 71 605

Check out our twitter: @NewsNovumpr