18:16 uur 12-01-2024

GENESIS Pharma kondigt een exclusief distributieakkoord aan met Deciphera Pharmaceuticals om RIPRETINIB te verkopen op 14 EU-markten in Centraal- en Oost-Europa

 

ATHENE, Griekenland–(BUSINESS WIRE)– GENESIS Pharma, een vooraanstaand regionaal biofarmaceuticabedrijf actief in Europa, en Deciphera Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: DCPH), een biofarmaceuticabedrijf dat zich toelegt op het ontdekken, ontwikkelen en op de markt brengen van belangrijke nieuwe geneesmiddelen om het leven van mensen met kanker te verbeteren, kondigen een exclusief distributieakkoord aan voor RIPRETINIB op 14 Europese markten in Centraal- en Oost-Europa. Onder de voorwaarden van het akkoord zal GENESIS Pharma RIPRETINIB exclusief op de markt brengen voor de vierdelijnsbehandeling van GIST (gastro-intestinale stromale tumor) in: Bulgarije, Kroatië, Cyprus, de Tsjechische Republiek, Estland, Griekenland, Hongarije, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Roemenië, Slowakije en Slovenië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Deciphera
Investeerdersrelaties:
Maghan Meyers

Argot Partners

Deciphera@argotpartners.com
212-600-1902

Media:
David Rosen

Argot Partners

David.Rosen@argotpartners.com
212-600-1902

GENESIS Pharma
Media:
Natalia Karahaliou

nkarahaliou@genesispharma.com
+30 210 87 71 605

Check out our twitter: @NewsNovumpr