03:21 uur 28-02-2024

Radhika Fox benoemd tot senior adviseur bij Xylem

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Xylem Inc. (NYSE: XYL), een vooraanstaand internationaal watertechnologiebedrijf dat zich toelegt op het oplossen van de moeilijkste waterproblemen van de wereld, maakte vandaag de benoeming bekend van Radhika Fox tot senior adviseur van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240227467411/nl/

Radhika Fox Appointed Senior Advisor at Xylem

Radhika Fox Appointed Senior Advisor at Xylem

“Radhika is een van de waterkampioenen met de diepste inzichten en de meeste doeltreffendheid – een universeel gerespecteerde stem voor oplossingen voor de grootste waterproblemen van de gemeenschap,” zegt Matthew Pine, voorzitter en CEO van Xylem. “Zij heeft een buitengewone trackrecord waarbij zij belanghebbenden boeit, consensus opbouwt en een positieve verandering aanstuurt in de manier hoe we met water- en klimaatproblemen omgaan. We zijn dan ook opgetogen dat zij haar energie en inzichten bij Xylem bijbrengt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr