01:22 uur 27-02-2024

Wipro en Nokia lanceren een gezamenlijke draadloze 5G privé-oplossing om de digitale transformatie van ondernemingen te versnellen

HELSINKI & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een vooraanstaand bedrijf op gebied van technologieservices en -consulting, kondigde vandaag een gezamenlijke draadloze privéoplossing met Nokia (NYSE: NOK) aan, om ondernemingen te helpen hun digitale transformatie op schaal te brengen.

Deze gezamenlijke oplossing voorziet ondernemingen van een veiligere draadloze 5G privénetwerkoplossing met hun operationele infrastructuur. De oplossing zorgt voor betere betrouwbaarheid, mobiliteit, verbindingssnelheid, toegang tot bedrijfsinzichten in realtime en het vermogen om grote datavolumes met lage latentie te verwerken. Via een specifiek draadloos netwerk zullen ondernemingen een geïntegreerde privéomgeving tot stand kunnen brengen, die zij kunnen aansturen om hun prestaties beter te beheren en beveiligingsrisico’s te beperken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Wipro Limited

media-relations@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr