23:30 uur 27-02-2024

Owlin lanceert ‘Owlin for Banks’, een uitgebreide oplossing voor Third-Party Validation en Due Diligence

NEW YORK & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Na de succesvolle lancering van Owlin’s end-to-end Ken-uw-klant-maatoplossing (Know Your Customer, KYC) voor Payment Service Providers (PSP’s), kondigt Owlin met trots de release van Owlin for Banks aan, een uitgebreide oplossing voor Third-Party Validation en Due Diligence.

Met Owlin for Banks biedt Owlin een oplossing voor alle teams binnen een bank die te maken hebben met verificatie en due diligence bij derden (bijv. leveranciers, Ken-uw-klant). Owlin for Banks vergemakkelijkt naadloze onboarding, monitoring en offboarding van derden en zorgt tegelijkertijd voor naleving van de wettelijke vereisten. Om tegemoet te komen aan de behoeften van bankklanten, bevat Owlin gegevens over schadelijke media, sancties, politiek prominente personen (PEP), staatsbedrijven (SOE), diverse watchlists en zwarte lijsten, deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en de consumentenklachtendatabase van het Amerikaanse Consumer Financial Protection Bureau (CFPB).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stefan Peekel, stefan@owlin.com , +1 201 932 4580

Check out our twitter: @NewsNovumpr