19:02 uur 30-01-2023

Owlin lanceert end-to-end KYC-oplossing voor Payment Service Providers

NEW YORK & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft AI-platform Owlin de lancering aangekondigd van Owlin voor KYC, dat Payment Service Providers (PSP’s) een enkele oplossing biedt voor onboarding, monitoring en offboarding van verkopers.

Met deze nieuwe oplossing helpt Owlin PSP’s met een aantal van hun meest urgente prioriteiten rond het voldoen aan recente wettelijke vereisten en het omgaan met de onzekerheden die voortkomen uit de huidige economische ontwikkelingen.

Owlin voor KYC stelt PSP’s in staat hun verkopers te screenen aan de hand van meerdere gegevensbronnen, waaronder ongewenste media, sancties, politiek blootgestelde personen en klantbeoordelingen. Dit nieuwste aanbod van Owlin zal de KYC-processen aanzienlijk verbeteren, met name wanneer PSP’s verkopers handmatig screenen aan de hand van verschillende gegevensbronnen om te controleren op risico’s binnen hun verkopersportefeuille.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Owlin USA: ​​Stefan Peekel, stefan@owlin.com, +1 201 932 4580

Owlin Europa: Sarah Lane, sarah@owlin.com, +31 6 1269 2003

Check out our twitter: @NewsNovumpr