08:05 uur 26-02-2024

Lenovo onthult baanbrekende producten en oplossingen die zijn ontworpen om AI voor iedereen mogelijk te maken op MWC 2024

Lenovo kondigt op MWC het nieuwste portfolio van innovatieve pc’s, software, proof-of-concept en infrastructuuroplossingen en -diensten aan, waardoor het mogelijk maken van slimmere technologie voor iedereen wordt voortgezet

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Vandaag op MWC 2024 onthulde Lenovo zijn nieuwste portfolio van speciaal gebouwde AI-apparaten, software en infrastructuuroplossingen, en presenteerde twee proof-of-concepts-apparaten die de traditionele pc- en smartphone-vormfactoren uitdagen. Het bedrijf onthulde ook de toekomst van hybride AI die het aanbod van meerdere apparaten, software en diensten stimuleert voor meer personalisatie, samenwerking en efficiëntie.

“Lenovo’s suite van AI-compatibele, AI-ready en AI-geoptimaliseerde apparaten, infrastructuur, oplossingen en diensten op MWC biedt een bredere kijk op onze visie op ‘AI for All’,” aldus Yuanqing Yang, voorzitter en CEO van Lenovo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LenovoWWCorp@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr