09:37 uur 29-05-2024

Lenovo zet AI-avatars in om de rol van technologie in geestelijke gezondheid te onderzoeken

  • Baanbrekend sociaal experiment gebruikt AI van Lenovo om het bewustzijn te vergroten van de eenzaamheid en angst van Gen Z’ers, verergerd door grote verschillen in hun echte en online leven.
  • Uit nieuw onderzoek van Lenovo blijkt dat 60% van de GEN Z-respondenten zou willen dat ze moeilijke gesprekken met familie in het echt konden voeren.
  • Bijna de helft (48%) zegt dat gesprekken met een getrainde professional hen het vertrouwen zou geven om opener te praten met de mensen van wie ze houden in de echte wereld.
  • Lenovo werkt samen met non-profitorganisaties voor geestelijke gezondheid in de VS, het VK en Japan om jongeren 24/7 ondersteuning voor geestelijke gezondheid te bieden.

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Lenovo™ de nieuwste versie van zijn project Work For Humankind uitgebracht, getiteld ‘Meet Your Digital Self’.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

lenovowwidgwfh@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr