15:17 uur 22-02-2024

Xylem gaat wereldwijd in zee met partners en gemeenschappen om de vorderingen inzake waterveiligheid in 2023 te versnellen

Vrijwilligers helpen 1.000 ngo’s om de impact te bevorderen in 56 landen

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Momenteel hebben meer dan 2 miljard mensen geen toegang tot veilig drinkwater, en bijna de helft van de wereldbevolking heeft geen veilige sanitaire voorzieningen. 1 De Sustainable Development Goal 6 van de Verenigde Naties – om zuiver water en sanitaire voorzieningen (WASH) voor iedereen te verzekeren – wil deze kloof dichten.

In 2023 ondersteunden vrijwilligers van Xylem (NYSE: XYL), haar partners en klanten 1.000 non-profitorganisaties, waaronder Americares, Mercy Corps en UNICEF*, om te helpen toegang tot WASH en onderwijs te bieden aan gemeenschappen in 56 landen via Xylem Watermark, het programma voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr