23:07 uur 22-02-2024

Tennant Company en Brain Corp sluiten exclusieve technologieovereenkomst om innovatie en acceptatie van robots voor het schoonmaken van vloeren te bespoedigen

  • Tennant investeert in Brain Corp om de ontwikkeling van de volgende generatie van op AI gebaseerde technologieën voor schoonmaakrobots te stimuleren, het rendement voor klanten te verbeteren en de groei van de verkoop van autonome mobiele robots (“AMR”) te bevorderen
  • De uitgebreide relatie schept een gedifferentieerd ecosysteem voor klantenondersteuning, geleid door de verkoop- en serviceafdeling van Tennant en ondersteund door analyses en inzichten van Brain Corp

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– Tennant Company (NYSE: TNC), een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van het ontwerp, de productie en de marketing van oplossingen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop de wereld schoonmaakt, en Brain Corp, een toonaangevend autonoom technologiebedrijf dat transformatieve oplossingen bedenkt op het gebied van robotica en kunstmatige intelligentie (“AI”) maken samen bekend een exclusieve technologieovereenkomst te hebben gesloten om de ontwikkeling en acceptatie van de volgende generatie robots voor het schoonmaken van vloeren te bespoedigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240222124183/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON INVESTOR RELATIONS:

Lorenzo Bassi

Tennant Company

Vice President van Finance en Investor Relations

investors@tennantco.com
763-540-1242

CONTACTPERSONEN VOOR DE MEDIA:

Josh Stanbury

Brain Corp

Media Relations

josh@sjspr.co
416-628-7441

Jason Peterson

Tennant Company

Director van Corporate Communications

jason.peterson@tennantco.com
763-513-1849

Check out our twitter: @NewsNovumpr