12:27 uur 22-02-2024

Talkdesk neemt softwareveteraan Albert Caravelli in dienst als hoofd verantwoordelijk voor de uitbouw van strategische allianties en partners

De uitgebreide ervaring van Caravelli tijdens zijn vorige werkopdrachten bij belangrijke technologiebedrijven zal een versnelling van de inkomsten bevorderen, alsook het internationale marktleiderschap voor de contactcenterleider aangestuurd door AI

  • Albert Caravelli treedt bij Talkdesk aan als senior vicevoorzitter voor Strategische allianties en partners.
  • Bij Talkdesk is Caravelli verantwoordelijk voor het uitbreiden en stimuleren van Talkdesks groeiende ecosysteem strategische technologiealliantiepartners, globale systeemintegrators en globale serviceproviders.
  • Caravelli kwam in dienst bij Talkdesk na een tewerkstelling bij Zscaler, waar hij verschillende rollen vervulde, van channelhoofd tot zijn recentste rol als globale vicevoorzitter voor strategische allianties en adviesbureaus. Eerder vervulde hij ook bestuurlijke functies bij HP Software, Jive Software, Mercury Interactive en Asera.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Talkdesk®, Inc. een internationale leider van contactcenters aangestuurd door AI voor ondernemingen van alle omvang, kondigde vandaag aan dat Albert (Al) Caravelli, een doorwinterde executive met ervaring in het transformeren van verkoop- en alliantiesorganisaties bij een aantal van de meest toonaangevende softwarebedrijven ter wereld, bij het bedrijf als senior vicevoorzitter Allianties en Partners aantreedt. 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Christie Blake

pr@talkdesk.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr