19:55 uur 20-02-2024

JonesTrading implementeert snel FlexOMS om zijn ‘sell-side’ handelsdesken te ondersteunen

De oplossing is in recordtijd live voor de businessunits Equities, Electronic Trading en Outsourced Trading van JonesTrading

GREAT NECK, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade Systems (@FlexTrade), een wereldleider op het gebied van multi-asset uitvoerings- en orderbeheersystemen, en JonesTrading, een toonaangevend mondiaal bedrijf op het gebied van aandelenmakelaardij en kapitaalmarkten, hebben vandaag de succesvolle inzet aangekondigd van FlexOMS als het nieuwe ‘sell-side’ handelsplatform voor zijn aandelen en elektronische handelsactiviteiten. De oplossing zal ook het full-service technologieplatform zijn voor het groeiende uitbestede handelsaanbod van JonesTrading.

JonesTrading werkt samen met meer dan 1.500 instellingen en hedgefondsen en biedt wereldwijd een reeks liquiditeitsbronnen, elektronische handels- en uitvoeringsbeheerdiensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matthew Halicki

matthew.halicki@flextrade.com
k: +1 516-304-3672 516

m +1 516-287-3215

Check out our twitter: @NewsNovumpr